Pravila izposoje

  1. Plačilo z gotovino ob prevzemu avtomobila ali nakazilo na račun. Plača se kavcija v velikosti 100 evrov z gotovino, ta se vrne takrat, ko je avtomobil vrnjen čist in z gorivom, avtomobil se izda s polnim rezervoarjem za gorivo. Nekateri modeli imajo omejitev prevoženih kilometrov. Rentacarslo d.o.o. si pridržuje pravico do enostranske spremembe velikosti depozita.
  2. Postaje za izdajo avtomobilov se nahajajo v Ljubljani  in v Izoli. Naročite lahko dostavo avtomobila na vaš naslov, storitev je plačljiva, cena se izračuna na zahtevo.
  3. Čas izposoje se računa v dnevih (24 ur) od prevzetja avtomobila, ob začetku naslednjih 24ih ur se to šteje za naslednji dan. Presežek se plačuje dodatno.
  4. Za potrditev rezervacije je dovolj, da vnaprej plačate 30% cene najema. V primeru odpovedi rezervacije ali neprihoda ob dogovorjenem času in kraju brez dodatnega dogovora se predplačilo ne povrne, rok in višina najemnine se ne spremeni.
  5. Z našimi avtomobili je možno potovati izven meja Republike Slovenije, morate nas samo obvestiti o temu, in bomo mi naredili ustrezno oznako v pogodbi izposoje.
  6. Cena izposoje vključuje standardno obvezno zavarovanje – odgovornost do drugih udeležencev prometa in zavarovanje izven Republike Slovenije.
  7. Vsi naši avtomobili imajo opravljeno pravočasno tehnično vzdrževanje in tehnični pregled. Naša garancija ne velja za stanje pnevmatik avtomobila (prebod, prerez, itd), akumulatorsko baterijo, žarnice zunanje in notranje razsvetljave (žarnice pri kratkih in dolgih žarometih mora voznik znati zamenjati sam, vozila so opremljena z rezervnimi kompleti), nivo in prisotnost goriva med uporabo avtomobila.                                                                                                                                                                    Najemno pogodbo lahko prenesete s povezave.