Pravila izposoje

Poravnava gotovine po prejemu avtomobila ali z bančnim nakazilom. V gotovini ostane polog v višini 100 evrov, ki ga vrnejo ob vrnitvi avtomobila čist in z gorivom izda poln rezervoar. Lahko pa dodatno plačate avtopralnico. Nekateri modeli imajo omejitve kilometrine.
Prevozni centri se nahajajo v Ljubljani na Letališki cesti 3 in v Izoli Prisojna Pot. Dostavo avtomobila lahko naročite na svoj naslov, storitev je plačljiva, stroški se izračunajo na zahtevo.
Število dni se šteje za dneve, šteje se 24 ur od trenutka izdaje avtomobila, ko pridejo naslednjih 24 ur, naslednji dan. Presežek se plača dodatno.
Naši avtomobili smejo potovati v tujino po Republiki Sloveniji, o tem nas morate le opozoriti in v najemno pogodbo bomo vpisali ustrezno.
Cena najema vključuje standardni OSAGO – odgovornost do drugih udeležencev v prometu in Green Card – zavarovanje v tujini Republike Slovenije.
Vsa naša vozila so pravočasno vzdrževana in tehnično pregledana. Naša garancija ne velja za stanje avtomobilskih pnevmatik (ureznine, predori itd.), Akumulatorja, zunanje in notranje žarnice (voznik mora biti sposoben sam zamenjati žarnice za zunanjo in bližnjo osvetlitev, avtomobili so opremljeni z rezervnimi kompleti), nivo in razpoložljivost goriva med delovanjem avto.
Najemno pogodbo lahko prenesete s povezave.